Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Game Pass komt voorlopig niet naar Nintendo Switch

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2019, 9:32 CategorieGaming

Het abonnement Xbox Game Pass komt voorlopig niet naar de Nintendo Switch. Het is momenteel geen prioriteit bij Microsoft. Dat heeft Xbox-baas Phil Spencer in een interview laten weten. Er wordt echter niet ontkend dat dit nooit gaat gebeuren.

Geen Xbox Game Pass op Nintendo Switch

In februari verschenen er geruchten over de mogelijkheid dat Microsoft Xbox Game Pass uitrolt naar de Nintendo Switch. In een interview tijdens de grote gamebeurs E3 heeft Xbox-baas Phil Spencer gereageerd op dat gerucht. Spencer meldt dat het momenteel geen prioriteit geniet bij Microsoft, maar dat het platform (de Nintendo Switch) anders genoeg is dat het zomaar zou kunnen werken. Ook heeft de man gezegd dat hij het tof zou vinden als Game Pass uiteindelijk ook op andere platformen zou kunnen werken.

Spencer heeft in elk geval niet bevestigd dat dit nooit zal gebeuren, dus wie weet. Echter, de kans is groter dat een abonnement als xCloud eerder naar de Nintendo Switch komt. Het verschil tussen Xbox Game Pass en Project xCloud is dat de laatstgenoemde games streamt, die dus niet geïnstalleerd en door de hardware ondersteund hoeven te worden (zie hier de demo). Game Pass is een abonnement waarmee je maandelijks toegang krijgt tot iets meer dan honderd games. Per maand kan het game-aanbod wel verschillen.

Het meest recente overzicht van de beste games van begin 2019 vind je hier. Ons volgende overzicht verschijnt over ongeveer vier weken.


€ 284,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.