Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videostreamingdienst IMDb TV komt naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2019, 10:03 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst IMDb TV, onderdeel van Amazon, komt naar Europa toe. Met de dienst kijk je gratis films en series, die worden begeleid door enkele advertenties. Om de dienst wat momentum te geven, wordt het huidige aanbod verdrievoudigd.

IMDb TV komt naar Europa

Een verdrievoudiging van de beschikbare (premium) content houdt in dat er duizenden nieuwe titels naar de gratis beschikbare videostreamingdienst komen. Vooralsnog is het niet duidelijk of gebruikers in Europa dezelfde films en series kunnen zien op IMDb TV als de gebruikers in de Verenigde Staten, waar die al beschikbaar is. Ook weten we nog niet naar welke landen de streamingdienst komt. Hoe de dienst in Europa zal worden aangeboden, is op moment van schrijven helaas ook niet duidelijk gemaakt door Amazon.

IMDb TV is een aparte videostreamingdienst van Amazon waar content op wordt aangeboden die wordt vergezeld door advertenties. Momenteel zijn er al 34 miljoen gebruikers, die naar de dienst kunnen kijken via de website van IMDb, de Amazon Fire TV Stick of het gratis beschikbare kanaal van de Prime Video-app. De videostreamingdienst zal niet meteen de nieuwste films en series gaan aanbieden, maar in het persbericht worden al wel titels genoemd als Captain Fantastic, La La Land, Drive, Donnie Darko en A Knight’s Tale.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.