Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears lanceert waterdichte WONDERBOOM 2 bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2019, 17:27 CategorieLuidsprekers

Begin 2017 lanceerde Ultimate Ears de waterdichte WONDERBOOM. Deze bluetooth-speaker werd ontworpen voor muziekliefhebbers die vooral onderweg waren en was bovendien geheel waterdicht. Vandaag lanceert Ultimate Ears de opvolger van de WONDERBOOM, namelijk de WONDERBOOM 2.

Ook de WONDERBOOM 2 is waterdicht en moet volgens Ultimate Ears een nog krachtiger 360-graden-geluid en bas bieden dan de voorganger. Zo is daar een nieuwe Outdoor Boost-modus. Via één druk op de knop zorgt de ingebouwde equalizer dan voor een krachtiger en helder geluid, zodat je ook buitenshuis goed van je muziek kunt genieten. De batterij moet dit keer 30 procent langer meegaan tot ongeveer 13 uur. Daarnaast is de WONDERBOOM 2 van Ultimate Ears opnieuw geheel water- en stofdicht en voorzien van een ip67-classificatie.

De knoppen aan de bovenkant zijn opnieuw ontworpen en laten je direct nummers afspelen, pauzeren en overslaan. Daarnaast kun je nu twee WONDEROOM 2-speakers koppelen met de Double Up-functie.

Prijs en beschikbaarheid

De WONDERBOOM 2-speaker is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk Deep Space Black, Crushed Ice, Radical Red en Bermuda Blue. Eind juli zal ook de kleur Just Peach verkrijgbaar zijn. Iedere luidspreker wordt geleverd in een tweekleurige stof. Je kunt de Ultimate Ears WONDERBOOM 2 vanaf vandaag kopen voor 99 euro. Kijk voor meer informatie op Ultimateears.com.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.