Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel komt met app voor bediening van Radio 3sixty

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2019, 10:28 CategorieSoftware

Alle belangrijke functies van de Radio 3sixty zijn vanaf nu met een gratis nieuwe app van Teufel te bedienen. Dat geldt niet alleen voor de afspeelregeling, maar ook het volume, de equalizer, bronselectie, sleeptimer, het zoeken naar zenders én het instellen van sneltoetsen. De app is per direct verkrijgbaar.

De Radio 3sixty van Teufel is voorzien van DAB+, VHF, internetradio, bluetooth, een USB-ingang en Spotify Connect. De radio kan nu op afstand worden bediend met de app via het thuisnetwerk. De zenderselectie en bediening van de afspeelfunctie kunnen zo met een simpel tikje worden geregeld.

Met name het zoeken naar zenders op alle drie ontvangstkanalen (DAB+, VHF en internetradio) verloopt een stuk eenvoudiger met de app. Wanneer je een nieuwe favoriete zender vindt, kan die in een handomdraai worden toegewezen aan een van de vijf opslagmogelijkheden voor elk ontvangstkanaal. Deze geheugenplaatsen komen uiteraard overeen met de sneltoetsen op de radio. Naast vijf geheugenplaatsen voor DAB+, VHF en internetradio zijn er ook vijf voorkeurszenders voor Spotify Connect instelbaar.

Daarnaast kun je met de app aan de slag met de bronselectie en bediening van de afspeelregeling, kun je lokaal opgeslagen muziekbestanden draadloos streamen en krijg je toegang tot instellingen voor de equalizer en de slaaptimer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.