Testpanel: wil jij de Philips PUS7304 Performance Series led tv zelf thuis testen? (Update: gezinnen bekend!)

26 juni 2019 4 Minuten 6 Reacties
Philips Performance The One

Meld je nu aan voor ons testpanel en maak kans om de nieuwste Philips (PUS7304) Performance Series lcd led tv zelf thuis te testen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie met alles erop en eraan, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wellicht kunnen we elkaar dan helpen, want Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Philips TV de kans om de Philips Performance Series (PUS7304) lcd led zelf thuis te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat de Performance Series binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

We hebben ontzettend veel aanmeldingen ontvangen, waarvoor onze grote dank. Uit de vele aanmeldingen hebben we drie gezinnen gekozen die de Philips PUS7304 Performance Series led tv mogen testen. De televisie wordt getest op drie belangrijke punten; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden en gaming.

Dit zijn de deelnemende gezinnen aan de actie;

  • Imri Faustin en gezin uit Vught
  • Bas Treffers en gezin uit Waalwijk
  • Martijn de Ridder en gezin uit Amsterdam

Philips PUS7304 lcd led tv – Performance Series

Hét model waar Philips dit jaar op focust is de Performance Series (met modelnummers PUS7304, PUS7334, PUS7354 en PUS7394). Dit is dé tv voor consumenten die geen specificaties willen vergelijken of geen modelnummers naast elkaar willen zetten, aldus Philips TV. Deze tv beschikt over alles dat je nodig hebt voor een optimale kijkervaring, waaronder een 4K lcd-scherm met led-achtergrondverlichting, Philips-geluid, ondersteuning voor de nieuwste standaarden (waaronder Dolby Vision, Dolby Atmos en HDR10+), Android TV met Google Assistant, Amazon Alexa-integratie, Ambilight aan drie zijden en een strak design waarbij de tv op de voet gedraaid kan worden.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Philips TV de kans om de Philips Performance Series lcd led tv thuis te testen. Wil jij deze 4K-televisie thuis op de kast hebben staan? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken drie gezinnen die de Philips Performance series lcd led tv voor een periode van drie tot vier weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. We willen de Philips PUS7304 op verschillende onderdelen laten ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden, geluid en Ambilight. Als jouw gezin met deze onderdelen van de Philips tv wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

De drie gezinnen die meedoen aan deze actie krijgen de Philips 24PFS5231 lcd led-televisie cadeau! Deze 24-inch tv ter waarde van 299 euro beschikt over de full hd-resolutie, hdmi-aansluitingen en een bluetooth-speaker als voet.

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 1 juli t/m 26 juli drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de tv te ervaren
  • Uiterlijk 26 juli levert elk gezin een geschreven review aan
  • FWD komt bij elk gezin kort langs om video-opnamen te maken waarbij het gezin kort laat zien hoe ze de tv gebruiken en vertelt wat de ervaringen zijn
  • Aanmelden kan alleen als gezin
  • Homecinema Magazine stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • Homecinema Magazine zal per gezin de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk gezin levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland of België en 18 jaar of ouder bent

Meld je aan

Wil jij met jouw gezin de Philips Performance Series tv testen? Vul dan dit formulier in met je e-mailadres, jouw gezinssamenstelling, je adresgegevens, je beschikbaarheid en een motivatie waarom jullie deze tv het beste kunnen testen. Je kunt je aanmelden tot 23 juni 23.00. Op 26 juni maken we de deelnemers bekend in dit artikel.

Reacties (6)