Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kondigt water- en stofbestendige SRS-XB402M-speaker aan

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2019, 12:16 CategorieLuidsprekers

Sony heeft de SRS-XB402M-speaker onthuld: een water- en stofbestendige speaker met Extra Bass-functionaliteit en Amazon Alexa aan boord. De nieuwe speaker moet vanaf september in de Benelux verkrijgbaar zijn voor een bedrag van 270 euro.

Dit is de Sony SRS-XB402M

Sony heeft een bluetoothspeaker aangekondigd die ondersteuning aanbiedt voor stemassistent Amazon Alexa: de SRS-XB402M. Het apparaat heeft een batterijlevensduur tot twaalf uur en is overal inzetbaar dankzij een water- en stofbestendig design. Bovendien is dit model schokbestendig tot een hoogte van 1,22 meter hoog. Daarnaast is er ondersteuning voor Extra Bass, voor extra diepe bastonen, en Live Sound, voor een “natuurgetrouwde muziekbelevenis”. Het geluid wordt dan verticaal en horizontaal afgespeeld in de ruimte.

De XB402M is uitgerust met wifi voor Spotify Connect en Google Chromecast. De SRS-XB402M kan worden opgenomen in een wireless multi-room netwerk via de Sony Music Center App. Deze applicatie is gratis te downloaden via de Google Play en de App Store van Apple. De app biedt de mogelijkheid meerdere speakers met elkaar te verbinden. Zo kan een persoonlijk home-audionetwerk gecreëerd worden om muziek in verschillende kamers af te spelen. In de app kunnen onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud gebruikt worden.

De discoverlichting is wederom geïntegreerd in dit nieuwe model. Een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen voor een ultiem feestje thuis of buiten. De speakers zijn uitgerust met clubverlichting via leds in wit en alle kleuren van de regenboog. Uiteraard is de verlichting ook uit te schakelen indien gewenst. De Sony SRS-XB402M is vanaf september 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor 270 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.