Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips OLED754: betaalbare oled tv met Saphi smart tv

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2019, 10:34 CategorieOled tv's

Philips brengt deze zomer twee nieuwe oled tv’s op de markt, in de vorm van de OLED804 en de OLED854. Maar, zonder veel bombarie wordt er ook een derde oled tv op de markt gebracht. Philips komt namelijk met de OLED754, een betaalbaar model dat niet draait op Android TV maar op het Saphi-platform van Philips zelf.

Hoewel de OLED754 nog niet officieel aangekondigd is hebben wij inmiddels een groot deel van de specificaties en de eerste officiële afbeeldingen in handen gekregen. De OLED754 komt namelijk in een 55-inch en een 65-inch variant, beschikt over een oled-paneel met de 4K-resolutie en is voorzien van de P5 Perfect Picture Engine. Daarbij beschikt de televisie over Ambilight aan drie zijden en ondersteuning voor HDR (HDR10 en HDR10+). Een belangrijke wijziging ten opzichte van de duurdere modellen is het vervangen van Android TV voor het Saphi-platform van Philips zelf. Dit platform biedt minder apps en diensten en staat vooral in het teken van een aantal populaire apps.

Qua design is de OLED754 niet heel spannend. De televisie komt met zilvergrijze voetjes, een strak oled-paneel met dunne randen en speakers die niet zichtbaar zijn. Er lijkt een variant met zilveren lijst en een variant met zwarte lijst op de markt te komen. Over de prijs en exacte beschikbaarheid van deze nieuwe modellen is nog niets bekend, maar kijkend naar de specificaties zal dit model de goedkoopste oled tv van Philips tot nu toe worden.


€ 1.149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 1.699,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 1.699,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Gerard Busser
    05 oktober, 2019 om 16:38

    Je geeft aan dat het geen android besturing heeft is het Philips besturingssysteem betrouwbaar Makro komt in november met een aanbieding
    Dank je,succes

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.