Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nvidia werkt aan nieuwe Shield met Android 9.0 Pie’

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2019, 10:01 CategorieMediaspelers

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Nvidia momenteel aan een nieuwe Shield, die standaard Android 9.0 Pie heeft. Het apparaat is opgedoken bij de Google Play Developer-console en heeft de codenaam mdarcy gekregen.

Nieuwe Shield op komst?

Zoals het er nu naar uitziet werkt Nvidia aan een nieuwe Shield. De nieuwe versie van de populaire mediaspeler is namelijk opgedoken bij de Google Play Developer-console, inclusief de codenaam mdarcy (het huidige model heet darcy), waar tevens te zien is dat Android 9.0 Pie standaard aanwezig zal zijn. In vergelijking met de vorige versie van de mediaspeler is er niet zo heel veel veranderd. De mdarcy beschikt over dezelfde Tegra X1 T210-chipset, maar dat hoeft niet te betekenen dat er verder geen hardwareveranderingen zijn.

Het zou namelijk kunnen zijn dat het om een placeholder gaat. Het zou ook kunnen zijn dat Nvidia een geüpdatete versie van de processor uitbrengt onder dezelfde naam. Hoe het precies zit, is op moment van schrijven onduidelijk. Omdat dit niet de eerste keer is dat er nieuwe verschijnt over een nieuwe Shield, kunnen we in elk geval voorzichtig vooruitkijken naar nieuwe hardware. Er wordt achter de schermen waarschijnlijk aan gewerkt. Wanneer Nvidia deze Shield-versie zou willen presenteren, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.