Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NPO Start-app vanaf nu beschikbaar voor Android TV

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2019, 13:38 CategorieStreamingdiensten

Vanaf vandaag is de app van NPO Start ook beschikbaar voor je Android TV. Vorige maand maakte de NPO bekend dat de videostreamingdienst in de loop van juni beschikbaar zou komen voor Android TV.

NPO Start was sinds vorig jaar al beschikbaar voor Apple TV, de mediaspeler van Apple. Met NPO Start kun je uitzendingen terugkijken van de NPO. In de basis is de app gratis, maar je kunt ook het NPO Start Plus-abonnement afsluiten. Hiermee krijg je de beschikking over uitzendingen in een hogere resolutie (1080p). Zonder abonnement kijk je uitzendingen in 576p. Ook krijg je met een abonnement toegang tot meer content en de mogelijkheid om verder te kijken op andere apparaten. Met een abonnement blijft content ook langer online staan dan zeven dagen en kijk je uitzendingen zonder reclame. Een NPO Start Plus-abonnement kost 2,95 euro per maand.

Gratis te downloaden via de Google Play Store

Je kunt niet alleen programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep terugkijken, maar ook live meekijken. Een deel van het aanbod is gratis, maar wil je dus meer uit de dienst halen, dan zul je een abonnement moeten afsluiten. De app is vanaf nu te downloaden in de Google Play Store voor je Android TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.