Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvel’s Jessica Jones-trailer laat nieuwe vijand zien

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2019, 9:28 CategorieStreamingdiensten

Marvel en Netflix hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Marvel’s Jessica Jones. In de video zien we de nieuwe vijand voor het laatste seizoen van de serie, dat tevens het laatste seizoen is van de samenwerking tussen beide partijen.

Jessica Jones neemt het op tegen…

Hoewel Marvel’s Jessica Jones één van de geliefde Marvel-series op Netflix is, betekent het niet dat de serie onbeperkt door kan gaan natuurlijk. Helaas komt de samenwerking tussen Marvel en Netflix met dit laatste seizoen over de superheldin tot een eind, maar niet voordat er nog een laatste show gegeven wordt. De serie gaat op 14 juni verder en in de onderstaande trailer zien we tegen wie Jones het dit keer moet opnemen. Als je niet wil dat deze informatie gespoild wordt, dan doe je er goed aan de video niet te kijken.

De trailer laat nog niet elke twist and turn zien die we dit seizoen kunnen verwachten natuurlijk, maar inmiddels weten we wel tegen wie Jessica Jones het gaat opnemen, aangezien zijn naam duidelijk uitgesproken wordt. Het betreft Gregory Sallinger, die in de Marvel-stripboeken ook wel bekend staat als Foolkiller. Hoe dit afloopt, zien we volgende week pas natuurlijk. De trailer geeft in elk geval een duistere vibe af. Ook zien we de eerste glimp van Hellcat, die zo op het eerste gezicht een Catwoman-achtige rol aanneemt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.