Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD legt uit video: alles wat je moet weten over de plaatsing van je tv

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2019, 9:57 CategorieTips en adviezen

In deze video leggen we alles uit over de optimale plaatsing van je televisie. Waar moet je rekening mee houden bij het plaatsen of ophangen van je televisie? Hoe groot moet de kijkafstand zijn en kun je de tv-ervaring met bepaalde tips verbeteren?

Alles wat je moet weten over de plaatsing van je tv

Voordat je een televisie koopt is het belangrijk om te bekijken waar je de televisie wilt plaatsen en hoe je deze optimaal kunt plaatsen. Zet je de televisie op een kast of hang je hem aan de muur? En welke muurbeugels kun je gebruiken om je televisie op te hangen? Daarnaast kijken we naar de optimale kijkafstand voor je televisie, afhankelijk van het formaat en de content die je bekijkt. Ook gaan we dieper in op de kijkhoogte en kijkhoek voor je televisie. Tot slot geven we je een aantal extra tips voor de plaatsing van je televisie, waaronder het gebruik van bias lighting waarmee je de kijkervaring verbetert.

Abonneer je op ons FWD YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s en neem onze tips en adviezen door voor meer informatie over het plaatsen, instellen en gebruiken van je televisie.

 • Delen:

Reacties

 1. Sidney
  10 juli, 2019 om 23:10

  Ik vond de video interessant, ondanks dat ik op het moment en in de nabije toekomst een muurbeugel nodig heb. Wel heb ik een paar puntjes, ik vond het intro niet zo leuk en zou ik de volgende keer wel graag willen weten hoe de presentator/self-proclaimed muurbeugel expertheet.

  Groetjes

  • Martijn Chel
   10 juli, 2019 om 23:13

   De presentator is ondergetekende, auteur van het artikel. De titel is een keer vergeten inderdaad.

   Wat is het probleem met de informatie over de muurbeugels? Je zegt het alsof het foutief is. Laat ik voorop stellen dat dit geen diepgaande video over muurbeugels is. Het laat de opties zien.

   En een beetje verstand heb ik na 10 jaar over deze zaken schrijven wel denk ik 😉

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.