Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Draadloze KEF LSX ondersteunt vanaf nu Apple AirPlay 2

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2019, 8:34 CategorieLuidsprekers

LSX, het compacte en volledig draadloze muzieksysteem van KEF bestaande uit twee luidsprekers, ondersteunt vanaf vandaag Apple AirPlay 2. De software update is nu beschikbaar. Met AirPlay 2, biedt LSX nu nog meer mogelijkheden voor de gebruiker om moeiteloos muziek of podcasts te streamen vanaf een iPhone, iPad, Mac, HomePod en Apple TV, waarbij de Apple-apparaten feilloos synchroniseren met het LSX-systeem.

KEF LSX: draadloze luidsprekers

Met deze software-update kan KEF’s LSX multi-room audio ontvangen zodat gebruikers in elke kamer en vanuit elke kamer audio kunnen afspelen. De gebruiker kan met Apple Music de muziek op meerdere luidsprekers in de woning afspelen of juist in elke ruimte iets anders opzetten. Het is zelfs mogelijk om het geluid van de Apple TV naar meerdere systemen te sturen, waardoor de gebruiker niets mist.

Hoe werkt en klinkt KEF’s LSX luidsprekersysteem? Lees onze recensie over de KEF LSX.

Apple’s AirPlay 2 is een perfecte aanvulling op het gebruiksgemak van de LSX met een gestroomlijnde installatieprocedure via de Apple Home app. De update naar AirPlay 2 verloopt snel en eenvoudig via een over-the-air firmware-update die kan worden gedownload in de KEF Control app. Alle functies van de KEF-app zijn nog steeds beschikbaar, inclusief de krachtige geluidsinstellingen voor de luidsprekers. Naast AirPlay 2, beschikt de LSX over een uitgebreid aanbod aan streamingdiensten zoals Apple Music support, Spotify Connect (ook voor gratis gebruikers) en TIDAL, maar ook Roon wordt ondersteund. Verder is er bluetooth-connectiviteit. De aanwezigheid van een optische en analoge ingang zorgt ervoor dat vrijwel elke muziekbron compatibel is.

LSX is de meest recente stap in KEF’s continue ontwikkeling om geavanceerde technologieën te combineren met innovatieve high-performance audioproducten. De speaker is compact, moeiteloos te bedienen en bevat connectiviteitsmogelijkheden waarmee zowel de muziekstreaming als tv-behoeften worden vervuld. Hiermee zet KEF een grote stap vooruit in het leveren van een optimale geluidskwaliteit voor ‘connected’ consumenten. Door de LSX AirPlay 2 compatibel te maken, zet KEF de best mogelijke luisterervaring van de gebruikers bovenaan.

Het LSX-systeem van KEF is te koop voor 1.199 euro.


€ 1.199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 1.199,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 1.199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.