Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Derde seizoen van Glow verschijnt op 9 augustus op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2019, 9:34 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van de glamoureuze worstelserie Glow op 9 augustus zal verschijnen. De Gorgeous Ladies of Wrestling hebben een trip gepland naar Las Vegas en wat ze daar beleven, zien we in dit nieuwe seizoen.

Derde seizoen van Glow

Videostreamingdienst Netflix heeft via Twitter laten weten dat het derde seizoen van de serie Glow op 9 augustus te zien zal zijn. Dit nieuwe seizoen zal in totaal tien afleveringen bevatten en laten zien hoe de Gorgeous Ladies of Wrestling Las Vegas eigen maken. Omdat de serie zich afspeelt in de jaren tachtig, kun je een bepaalde hoeveelheid neonlampen verwachten. Dat neemt nu alleen maar toe natuurlijk, aangezien Sin City, de gokstad in de woestijn, daar vol mee uitgerust is. Hieronder zie je de eerste foto’s.

Aan het einde van het tweede seizoen werd het plan gesmeden om naar Las Vegas te gaan. In dit nieuwe seizoen is de groep vrouwen de headliner in een casino. Glow is een komische dramaserie, dus we verwachten dat we wederom allerlei zaken door elkaar zien lopen — privé en zakelijk gescheiden houden is niet voor iedereen gemakkelijk. Helaas is er op moment van schrijven nog geen trailer vrijgegeven, maar wanneer de release van het nieuwe seizoen nadert, dan komt daar ongetwijfeld vanzelf verandering in.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.