Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #208

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de Superman-film Man of Steel.

Man of Steel (2013)

Het verhaal van Superman is menig stripboek- en filmliefhebber niet onbekend. Clark Kent is niet als Clark Kent geboren, maar als Kal-el op de planeet Krypton. Als baby wordt de aanstaande superheld naar de planeet aarde gestuurd om als laatste Kryptonian te overleven in het universum. Op onze planeet ontwikkelt de jonge Kent allerlei superkrachten die niet voorkomen op Krypton, vanwege de zon aldaar. Maar onze zon zorgt ervoor dat hij allerlei dingen kan doen. Zoals één dingen aan het einde die je niet van Superman zou verwachten.

The Equalizer (2014)

Stel je eens voor dat je hebt besloten en bepaald leven achter je te laten. Je bent de verschillende elementen zat die samen je leven vormen, waardoor je dus op zoek bent naar iets nieuws. Iets dat voldoening en rust geeft. In die situatie zit het hoofdpersonage, gespeeld door Denzel Washington, in de film The Equalizer. Net op het moment dat hij besluit zijn leven vol geweld achter zich te laten, komt er een jonge vrouw in zijn leven die in handen is van een ontzettend gewelddadige Russische groepering. En hij moet haar natuurlijk helpen.

Shaft (2019)

Negentien jaar geleden verscheen de film Shaft, met Samuel L. Jackson in de hoofdrol (je weet wel, de man die Nick Fury speelt in de Marvel Cinematic Universe). In dit vervolg op de gelijknamige film maken we kennis met Shaft Jr., gespeeld door Jessie T. Usher. Hij is een FBI-agent en cybersecurity-expert (heel erg van deze tijd natuurlijk). Wanneer zijn beste vriend onder verdachte omstandigheden komt te overlijden, besluit hij de hulp in de roepen van zijn vader om samen de oorzaak van de dood te achterhalen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.