Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #207

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Dark.

Dark (twee seizoenen)

Liefhebbers van de Duitse serie Dark hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen (eind 2017 aangekondigd) staat vanaf nu in z’n geheel online. De serie speelt zich af in 2019, in het Duitse plaatsje genaamd Winden. Op onverklaarbare wijze verdwijnen er allerlei kinderen uit het dorp. Het verhaal concentreert zich op vier gezinnen uit drie verschillende generaties. Er zijn tijdreiselementen aanwezig in deze serie. In een nabij gelegen grottenstelsel zit een gangenstelsel waarmee 33 en 66 jaar terug in de tijd kan worden gegaan.

Beats (2019)

Beats is een muzikale film die licht schijnt op een schrijnend en nog altijd actueel onderwerp: politiegeweld tegen zwarte Amerikanen. In Beats maken we kennis met een jonge man die in aanraking gekomen is met dit geweld. Bovendien is zijn zus neergeschoten. Daardoor sluit hij zichzelf op in zijn kamer, waar hij zijn trauma verwerkt met het maken van verschillende beats. Als een bewaker op z’n school opvalt dat de jongen steeds minder vaak aanwezig is, beginnen ze met elkaar op te trekken en zijn muzikaliteit te benutten.

Neon Genesis Evangelion (één seizoen)

Vanaf deze week kun je exclusief bij Netflix de animeserie Neon Genesis Evangelion bekijken. Alle 26 afleveringen van het eerste seizoen staan online. Ook de bijbehorende films, The End of Evangelion en Evangelion: Death (True)2, kunnen daarna bekeken worden. Dit is een legendarische serie uit Japan die menig kijker zal choqueren. We willen het liefst niet teveel over het verhaal vertellen. Verwacht je een Japanse tekenfilmserie over vechtende robots, dan is het echter beter om misschien een andere serie te gaan kijken…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.