Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #205

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer nieuwe afleveringen van Black Mirror.

Black Mirror (seizoen vijf)

Het vijfde seizoen van de serie Black Mirror omvat vooralsnog drie nieuwe afleveringen. In de serie worden extreme gevolgen gepresenteerd van maatschappelijke trends, op basis van de manier waarop we met technologie omgaan. In dit vijfde seizoen zien we onder meer iemand die tijdens een livestream doordraait en een jonge vrouw die aangemoedigd wordt door een robot. Verder komen onder meer acteurs als Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie voorbij.

Designated Survivor (drie seizoenen)

Wat zou je doen wanneer je als volksvertegenwoordiger, zonder uitzicht op de zetel van de president (of de minster-president), ineens een land moet gaan leiden? Dat overkomt Tom Kirkman, gespeeld door Kiefer Sutherland, in de serie Designated Survivor. Sinds deze week is aflevering één van seizoen twee te zien op Netflix, vers van de pers. Kirkman krijgt ongevraagd de taak van het presidentschap op zich geschoven en moet dus ineens de belangrijkste keuzes voor volk en vaderland gaan maken…

I Am Mother

I Am Mother is een spannende science fiction-film, geregisseerd door Grant Sputore. Een jonge vrouw, gespeeld door Clara Rugaard, is ondergronds opgevoed door een robot (gespeeld door Rose Byrne) die als taak heeft de wereld opnieuw te bevolken na een gigantische ramp. Wanneer er een andere vrouw, die onder het bloed zit, arriveert, wordt de band tussen de jonge vrouw en de robot verstoort. De jonge vrouw leert al snel dat alles dat ze geleerd heeft over de buitenwereld, een leugen was. Misschien houdt de robot er wel een andere agenda op na.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.