Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vijfde seizoen van Black Mirror verschijnt op 5 juni

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2019, 13:27 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van de serie Black Mirror vanaf 5 juni te zien zal zijn bij de videostreamingdienst. Daarnaast is er ook een eerste trailer uitgebracht. In totaal zullen er drie afleveringen online staan begin juni.

Vijfde seizoen van Black Mirror

Het vijfde seizoen van Black Mirror zal vanaf 5 juni 2019 te zien zijn bij Netflix, maakt de streamingdienst bekend. In de trailer krijgen we alvast een voorproefje te zien van wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Zo zien we onder meer iemand die tijdens een livestream doordraait en een jonge vrouw die aangemoedigd wordt door een robot. Het vijfde seizoen van deze populaire serie zal slechts drie afleveringen omvatten, en als compensatie lijken de seriemakers in elk geval een aantal bekende acteurs aan te bieden.

Zo komen onder meer Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport en Ludi Lin voorbij. Fans van de serie hebben overigens niet lang hoeven wachten na de vorige aflevering van Black Mirror. Eind december verscheen er namelijke een interactieve versie van de show, genaamd Bandersnatch. Voor deze drie nieuwe afleveringen is er gekozen voor een traditionele opzet, dus kun je je afstandsbediening laten liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.