Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NPO Start komt begin juni voor Android TV uit

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2019, 12:55 CategorieStreamingdiensten

De NPO heeft bekendgemaakt dat de videostreamingdienst NPO Start van juni beschikbaar zal zijn voor Android TV. In 2018 verscheen de applicatie al voor Apple TV, de mediaspeler van Apple. Met het abonnement kun je NPO-uitzendingen kijken.

NPO Start naar Android TV

De app van NPO Start komt in juni naar Android TV, heeft de videostreamingdienst bekendgemaakt op zijn eigen website. Dat de app eraan komt, is geen nieuws aangezien eerder al bekendgemaakt was dat die er zou komen. De applicatie is overigens al beschikbaar voor Apple TV, de mediaspeler van Apple. Met de software kunnen abonnees uitzendingen bekijken. Dat kan gaan om programma’s die live te volgen zijn, maar gebruikers kunnen ook uitzendingen terugkijken. In de basis zal de app gratis te gebruiken zijn.

Mocht je meer uit het streamingdienst willen halen, dan kun je een NPO Start Plus-abonnement afsluiten. Met zo’n abonnement is het mogelijk uitzendingen in een hogere resolutie te bekijken. Voor een prijs van 2,95 euro per maand krijg je volgens de omroepen toegang tot een betere beeldkwaliteit (1080p), meer premium content en de mogelijkheid om op andere apparaten verder te kijken. Ook blijft de content langer in die hoge kwaliteit online staan. Daarbij kun je met een account kijkersprofielen met favorieten aanmaken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.