Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marshall lanceert twee nieuwe bluetooth luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2019, 21:26 CategorieLuidsprekers

Het bedrijf Zound Industries brengt twee nieuwe bluetooth luidsprekers in het assortiment van Marshall op de markt. Het gaat om de Stockwell II, wat een verbeterde versie van de eerste generatie Stockwell is, en de Tufton.

De twee draadloze luidsprekers komen, zoals we kennen van het merk, met een retro design. Daarnaast kunnen ze dankzij hun rugged behuizing tegen een stootje. De Stockwell II beschikt over een IPX4-certificaat, wat betekent dat hij beschermd is tegen opspattend water, terwijl de Tufton met zijn IPX2-certificaat bestand is tegen lichte druppels.

Het streamen van muziek vindt plaats middels bluetooth 5.0, maar ook is het mogelijk om een smartphone of andere bron middels de 3.5mm audiojack te koppelen. De Stockwell II kan snel tussen meerdere bluetooth bronnen wisselen, gaat meer dan 20 uur mee op een volle accu en beschikt over een ‘Blumlein Stereo Sound construction’ voor multidirectioneel geluid. De Tufton beschikt over dezelfde eigenschappen qua bluetooth en accuduur maar is voorzien van een 3-weg design met een rear-facing driver. Helaas is er geen ondersteuning voor spraakbediening middels de Google Assistent of Amazon Alexa.

Voor de Marshall Stockwell II 249 euro betaald worden en voor de grotere Tufton wordt een prijs van 399 euro gevraagd. De eerder gelanceerde Kilburn II kost 299 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.