Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Laatste seizoen van Marvel’s Jessica Jones verschijnt op 14 juni

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2019, 9:15 CategorieStreamingdiensten

Er is een trailer beschikbaar van het laatste seizoen van Marvel’s Jessica Jones. Dit seizoen verschijnt op 14 juni op Netflix. Dit is ook meteen de laatste Marvel-serie die je op de videostreamingdienst zal zien, aangezien de deal tussen Marvel en Netflix tot een eind gekomen is.

Trailer van derde seizoen Marvel’s Jessica Jones

Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van Marvel’s Jessica Jones vanaf 14 juni te zien zal zijn bij de videostreamingdienst. Dit is het laatste seizoen van de superheldenserie en tevens het laatste nieuwe seizoen dat Netflix en Marvel uitbrengen via de streamingdienst. De deal tussen beide partijen is afgelopen en dat betekent dat je in de toekomst voor nieuwe superheldenseries met Marvel-helden in de hoofdrol, toch echt bij de videostreamingdienst Disney+ moet zijn. Die dienst lanceert over een paar maanden.

In het laatste seizoen van Marvel’s Jessica Jones krijgt Jones het aan de stok met een psychopaat (de man in de trailer die haar een fraudeur noemt), waar we momenteel nog maar weinig over weten. Ondertussen probeert ze haar relatie met haar beste vriendin Trish te lijmen, nadat er serieuze breuken zijn ontstaan in het afgelopen seizoen. Daarnaast mogen we verwachten dat Trish verder haar eigen superkrachten gaat verkennen en zien we bekende acteurs als Carrie-Anne Moss en Eka Darville terug in de laatste afleveringen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.