Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO brengt eerste trailer van seizoen 3 van Westworld uit

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2019, 10:00 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van het derde seizoen van Westworld. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen precies start. Wel is duidelijk dat die in 2020 van start gaat, maar op een precieze releasedatum moeten we dus nog even wachten.

Derde seizoen van Westworld

Nu Game of Thrones officieel afgelopen is, is het tijd om de hype op te bouwen voor het aanstaande seizoen van de serie Westworld. Het nieuwste seizoen van deze spannende en soms ietwat ingewikkelde serie moet ergens in 2020 van start gaan. HBO heeft nog niet bekendgemaakt wanneer dit gaat gebeuren, dus we moeten nog wachten op de officiële releasedatum van de eerste aflevering. Zoals het er nu naar uitziet zal dit nieuwe seizoen zich duidelijk gaan onderscheiden van de eerste twee seizoenen.

Het derde seizoen van Westworld lijkt zich te gaan richten op een conventioneel futuristische setting, in plaats van de robotspeelplaats van de eerste twee seizoenen. Dat betekent niet dat we het zonder robots hoeven te stellen: die zul je nog volop gaan tegenkomen. In de trailer horen we het nummer Brain Damage van Pink Floyd voorbijkomen, terwijl acteur Aaron Paul met een blik van ongemak ergens naar op zoek is. Uiteraard zijn er een hoop voortekens te zien in de korte video, die later ongetwijfeld allemaal duidelijk zullen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.