Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO brengt eerste trailer van de Watchmen-serie uit

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2019, 9:47 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft woensdagavond Nederlandse tijd de eerste trailer van de nieuwe serie over Watchmen uitgebracht. De serie belooft een frisse kijk op de personages waar liefhebbers van de graphic novel al jaren fan van zijn.

Eerste trailer van Watchmen

De eerste trailer van de nieuwe Watchmen-serie is nu beschikbaar en kun je hieronder bekijken. De serie belooft de dingen anders aan te pakken en zal een nieuw verhaal vertellen. De makers concentreren zich op de wereld die Alan Moore, de schrijver van de graphic novels, gemaakt heeft en gebruikt belangrijke personages, zoals Rorschach, om het verhaal op gang te krijgen. Superhelden – of gekostumeerde burgerwachten – worden niet vertrouwd in deze wereld, maar ondertussen zijn ze nog steeds actief.

Het bronmateriaal – de originele twaalf boeken – wordt gelaten voor wat het is. Die verhalen worden gebruikt als inspiratie, maar zul je niet tegenkomen op het scherm. Watchmen op HBO wordt ook een vervolg op die verhalen, en in plaats daarvan zien we wat er elders in een alternatieve versie van de Verenigde Staten gebeurt tijdens de gebeurtenissen van de graphic novels. Uiteraard zullen er wel verwijzingen zijn naar bestaande personages, zoals The Comedian en Ozymandias, maar niet op de manier waarop fans dat mogelijk verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.