Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google: ‘Er komt binnenkort meer Android TV-hardware aan’

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2019, 9:24 CategorieLcd en led tv's

In een interview heeft het hoofd van de Android TV-afdeling bevestigd dat er binnenkort meer hardware wordt aangekondigd. De nieuwe producten moeten in de herfst van dit jaar op de markt komen. Het is niet duidelijk of Google ook aan nieuwe hardware werkt.

Meer Android TV-hardware op komst

In een interview met Techhive heeft Shalini Govil-Pai, senior director man productmanagement voor Android TV, bevestigd dat er binnenkort meer aankondigingen zullen zijn over nieuwe hardware. Dit moet in de komende weken gaan gebeuren. Vervolgens moeten de nieuwe producten in de herfst van dit jaar worden gelanceerd. Dit is goed nieuws, aangezien sommige populaire producten met het besturingssysteem aan boord verouderden. Google kan niet bevestigden of het bedrijf zelf met nieuwe hardware komt.

Verder komt uit het interview dat er nu vijfduizend apps beschikbaar zijn voor het platform, waarvan drieduizend vorig jaar zijn gelanceerd. Google probeert het maken van apps voor Android TV te stimuleren door wederom een nieuw ontwerp voor Google Play uit te brengen. Dit nieuwe ontwerp moet meer visueel zijn opgesteld en zelfs cinematic aanvoelen door de videopreviews voor applicaties. In de toekomst zal de focus gaan liggen op fitnessapplicaties en apps voor educatie, naast natuurlijk het aanbod aan games en videostreamingdiensten.

  • Delen:

Reacties

  1. M
    04 november, 2019 om 20:22

    geen google play store op philips 65pus6503

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.