Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #204

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van Good Girls.

Good Girls (twee seizoenen)

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Maar dat gaat zomaar niet. Zoals je wellicht zelf wel kunt invullen levert het meer problemen dan oplossingen op. De manager van de supermarkt vangt namelijk een glimp op van één van de vrouwen, waardoor ze later pas beseffen dat het een stuk moeilijker wordt om hiermee weg te komen. En ja — speelgoedpistolen of niet, misdaad blijft misdaad.

How to Sell Drugs Online (Fast) (één seizoen)

Tegenwoordig kan het nog best lastig zijn om aan een baan te komen of een baan te combineren met je studie. Maar wat nou als je vanuit huis kunt werken? Die droombaan is niet alleen weggelegd voor freelance journalisten, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld, en we roepen maar wat, in drugs dealen. Laat dat nou net het verhaal zijn in How to Sell Drugs Online (Fast). In dit eerste seizoen zien we hoe twee middelbare scholieren de grootste online drugsstore van Europa oprichten vanuit hun slaapkamers — en dat allemaal om een meisje.

When They See Us (één seizoen)

When The See Us is een miniserie over een beruchte zaak waarin vijf zwarte tieners ten onrechte worden beschuldigd van verkrachting. Dat gebeurde in 1989, terwijl ze pas in 2002 werden vrijgelaten. De miniserie bevat vier afleveringen van maximaal 87 minuten en doet een poging om het verhaal eens goed te vertellen, waarin kijkers worden meegenomen langs de fouten die destijds gemaakt zijn. Ook krijgen de veroordeelde mannen mogelijk zo hun eigen gezicht terug, nadat ze jarenlang werden omschreven als Central Park Five.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.