Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #203

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van What/If.

What/If (één seizoen)

What/If is een nieuwe thrillerserie van Netflix met Renée Zellweger in de hoofdrol. Mocht je je ooit afvragen wat er gebeurt als we alle normen en waarden laten varen, geef deze serie dan zeker eens een kans. In dit eerste seizoen zien we hoe een pasgetrouwd stel, met weinig geld op de bank, wordt benaderd door een mysterieuze vrouw die een aantrekkelijk aanbod heeft. What/If belooft een serie omtrent morele kwesties te worden, eentje waarin je je hardop mag afvragen hoe ver mensen bereid zijn te gaan voor hun dromen.

Slasher (drie seizoenen)

Vroeger kwam je ze vaker tegen dan nu het geval is: horrorfilms met een overduidelijke slechterik, die onverslaanbaar leek en altijd een reden had om mensen te vermoorden. De serie Slasher grijpt terug naar die tijd en gooit er per seizoen (inmiddels zijn het er drie) een pakkend verhaal omheen. Het is een zogenaamd anthology-serie, zoals bijvoorbeeld American Horror Story ook is, waardoor er dus constant een ander verhaal wordt verteld. Dat betekent dat je per seizoen dus een allesomvattend en onderhoudend verhaal tegenkomt.

She’s Gotta Have it (twee seizoenen)

She’s Gotta Have It is een Amerikaanse komische dramaserie gebaseerd op de film uit de jaren tachtig met dezelfde naam. De serie (en ook de film) gaat over kunstenaar Nola Darling, die het zichzelf moeilijk maakt door niet te kiezen voor één van haar drie minnaars. In tegenstelling tot de film hebben de kunstwerken van Darling een prominente rol gekregen in de serie, waardoor er een mooie basis ontstaat voor het presenteren van problemen die vrouwen moeten doorstaan. Bovendien is de muziek ook erg belangrijk.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.