Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #202

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Phi.

Phi (één seizoen)

Phi is een spannende thrillerserie die ook nog eens goed beoordeeld wordt door iedereen die dit eerste seizoen heeft gekeken. In de serie maken we kennis met de beroemde psychiater Can Manay, die hopeloos verliefd wordt op een danseres genaamd Duru. Vanaf dat moment besluit de man zijn leven in het teken van deze liefde te wijden. Hij is bereid om alles te doen voor haar, terwijl hij ondertussen de geheimen uit zijn verleden probeert te verbloemen. Daarnaast zijn er nog veel meer obstakels tussen hem en haar.

The Rain (twee seizoenen)

Vanaf deze week staat ook het tweede seizoen van de sci-fi thrillerserie The Rain op Netflix. De wereld is ten einde gekomen in deze serie, door een virus dat door de regen verspreid werd. Twee Deense overlevers komen uit hun veilige bunker en komen in aanraking met een groep andere overlevenden. Samen gaan ze op pad op zoek naar tekenen van leven. Tijdens hun gevaarlijke reis komen ze erachter dat veel dezelfde ontwikkelingen en regels gelden als voor het einde van de wereld. En dat levert de nodige spanningen op.

The Great Gatsby (2013)

The Great Gatsby is een hooggewaardeerde, romantische dramafilm uit 2013, met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan en Joel Edgerton. Het is een verfilming van een novel van F. Scott Fitzgerald, waarin hoofdpersonage Nick Carraway in de vrijgevige wereld van Jay Gatsby wordt getrokken. Het duurt echter niet lang voordat Carraway doorkrijgt hoe de vork echt in de steel zit. Achter het masker van de excentrieke miljardair Gatsby schuilen namelijk obsessies, krankzinnigheid en tragedies.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.