Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #201

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vierde seizoen van de serie Lucifer.

Lucifer (vier seizoenen)

Lucifer is een politieserie met een komische inslag en een aparte invalshoek. De vrouwelijke detective in deze serie wordt namelijk bijgestaan door niemand minder dan de duivel, de engel die sommige mensen beter kennen als Lucifer. Lucifer heeft allerlei toffe trucjes waarmee verdachten informatie uitdelen alsof het snoepjes zijn tijdens Halloween, maar hij heeft ook zo zijn daddy issues en andere problemen met mensen vertrouwen. Dat levert dramatische situaties op, maar uiteindelijk neemt de komische inslag toch de overhand.

The 100 (vijf seizoenen + S06E01)

In The 100 worden honderd delinquenten uit een ruimtestation terug naar de aarde gestuurd. 97 jaar geleden heeft een nucleaire bom ervoor gezorgd dat de aarde onleefbaar werd en de straf van deze misdadigers is dat ze moeten kijken of ze kunnen overleven op wat over is van de aarde. Inmiddels zijn we aangebroken bij seizoen vijf, dus kun je ervan uitgaan dat je nog best kunt leven met wat er over is, maar de omgeving en de mensen die er nog waren kunnen best vijandig zijn — om over het gevaar van AI nog maar te zwijgen…

The Society (één seizoen)

Hoewel de meeste tieners misschien alleen maar zouden feestvieren wanneer hun ouders weg zijn, is dat in de serie The Society wel anders. Wanneer alle ouders van de aardbodem zijn verdwenen, probeert een groep jonge mensen de maatschappij opnieuw vorm te geven, maar daar zijn wel regels, normen en waarden voor nodig. Dingen waar niet iedereen het mee eens is, waardoor een andere groep de macht probeert over te nemen. De trailer laat zien dat we met een spannende serie te maken hebben.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.