Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #200

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van de Nederlandse serie Undercover.

Undercover (één seizoen)

Op het eerste gezicht lijkt Ferry Bouman misschien een gewone buurman in een plaatsje op de grens tussen Nederland en België. Hij geniet van het leven en doet het lekker rustig aan, maar dat kan ook niet anders wanneer je één van de grootste xtc-producten ter wereld bent. Dan kun je het rustig aan doen. Pas wanneer twee undercoveragenten hem op het spoor zijn, verandert ook zijn manier van leven. Opeens staan er wederom dingen op het spel en komt het imperium van de drugsbaas in gevaar wanneer de agenten dichterbij komen.

Mother (2017)

Mother is een horrorfilm van Darren Aronofsky, met in de hoofdrollen Jennifer Lawrence, Javier Bardem en Ed Harris. Het is een spannende film over een man die probeert te schrijven en daar hulp voor krijgt uit onverwachte hoek. Ondertussen probeert de vrouw van de man het huis, dat onlangs is opgebouwd nadat het was afgebrand, helemaal mooi te maken. Wanneer twee vreemde mensen aanbellen, merkt de vrouw dat er vreemde dingen gebeuren in huis — zo ziet ze onder meer een kloppend hart in de muur verschijnen.

Full Metal Jacket  (1987)

Full Metal Jacket is een bekende oorlogsfilm uit 1987, geregisseerd door Stanley Kubrick. De film laat zien wat de militaire denkwijze en oorlog an sich voor effect hebben op een groep nieuwe mariniers tijdens de Vietnam-oorlog. De film is in twee delen opgedeeld. Eerst maken we kennis met de groep mariniers, die wordt getraind door de strenge sergeant Hartman. Het tweede deel concentreert zich op één van de rekruten, genaamd Joker, die verslag doet van de evenementen, waar de nadruk op het Tet-offensief wordt gelegd.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.