Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Xbox One S All Digital gaat straks 229,99 euro kosten’

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2019, 10:08 CategorieGaming

Er is meer informatie naar buiten gekomen over de nieuwste Xbox One van Microsoft, genaamd de Xbox One S All Digital. Deze versie van de One S heeft geen opening voor discs en kan dus alleen digitaal beschikbare spellen afspelen.

Xbox One S All Digital kost mogelijk 229,99 euro – gerucht

De website WinFuture heeft meer informatie en afbeeldingen over de Xbox One S All Digital naar buiten gebracht. De All Digital is een versie van de One S die geen gamediscs kan afspelen en in plaats daarvan alleen met digitale spellen werkt. De nieuwe afbeeldingen laten overigens geen verrassingen zien: het is een One S-spelcomputer, maar dan zonder de opening voor de gamediscs aan de linkerkant. De spelcomputer zou direct worden geleverd met een harde schijf die beschikt over een capaciteit van maar liefst 1 TB.

Daarnaast moet de All Digital zowel 4k- als hdr-content ondersteunen. Dit geldt alleen voor video, waarschijnlijk niet voor games. Daarnaast is er een prijs bekendgemaakt: 229,99 euro voor het apparaat. Voor dat bedrag krijg je er ook een controller bij, evenals drie videogames, namelijk Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. De console zou op 16 april worden aangekondigd en vanaf 7 mei te koop moeten zijn in Europa. Tot op heden heeft Microsoft zelf nog niets bekendgemaakt over de Xbox One S All Digital-spelcomputer.

Het meest recente overzicht van de beste games van begin 2019 vind je hier.


€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Reacties

  1. Peter V
    15 april, 2019 om 11:54

    Een nieuwe spelcomputer waar ik voor het eerst zeg : das niet duur.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.