Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

April 2019-update voor Xbox One wordt nu uitgerold naar iedereen

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2019, 9:25 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat eigenaars van een Xbox One, welke versie je ook hebt, vanaf nu de April 2019-update kunnen verwachten. Dit is de eerste grote update voor de spelcomputer dit jaar, die een aantal veranderingen met zich meebrengt.

Download de Xbox One April 2019-update

De April 2019-update voor Xbox One-spelcomputer wordt nu uitgerold, heeft Microsoft bekendgemaakt. Dit is de eerste grote update van 2019, die een aantal veranderingen met zich meebrengt. Zo kun je nu een zwevend toetsenbord op het scherm van je televisie verwachten. Dit toetsenbord verschijnt naast het tekstveld waar je iets in typt en is een stuk compacter dan het gebruikelijke toetsenbord. Dat toetsenbord is overigens niet verdwenen: je kunt er nog altijd voor kiezen dat dat bord omhoog komt tijdens het typen.

Daarnaast moet het nu gemakkelijker zijn de Xbox Game Pass Quests te klaren. Je kunt je progressie nu volgen via het dashboard van Xbox Game Pass. Ook kun je alle quests naar je profielpagina brengen. Daarnaast kun je nu snel je Xbox opnieuw opstarten wanneer je de Xbox-knop ingedrukt houdt op je controller en zal de console je helpen bij het vrijmaken van ruimte wanneer je een nieuwe game probeert te installeren die niet past. Het proces zal automatisch beginnen wanneer de ruimte eenmaal is vrijgemaakt door de speler.

Het meest recente overzicht van de beste games van begin 2019 vind je hier.


€ 284,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.