Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Testpanel: wil jij de nieuwste Panasonic led tv en blu-rayspeler zelf thuis testen?

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2019, 10:58 CategorieActies

Wil jij graag overstappen naar de hoge 4K-resolutie maar wil je graag eerst zelf eens ervaren wat de nieuwste 4K Ultra HD-tv’s en -spelers te bieden hebben? Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Panasonic Nederland de kans om de nieuwste 4K Ultra HD lcd led tv van Panasonic zelf thuis te ervaren, natuurlijk samen met een premium Ultra HD blu-rayspeler. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staan de GXW804 lcd led tv en DP-UB424 Ultra HD blu-rayspeler binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

Panasonic GXW804 lcd led tv

Panasonic brengt in 2019 verschillende nieuwe lcd led tv’s op de Nederlandse markt, waaronder de GXW804-modellen. Deze televisies zijn voorzien van de nieuwste technieken en standaarden, waaronder de 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor alle HDR-standaarden; HDR10, HLG, HDR10+ en Dolby Vision. Ook ondersteuning voor Dolby Atmos is aanwezig. Daarbij komen de GXW804 lcd-modellen met de krachtige HCX-processor voor optimale beeldweergave. Ook zijn de televisies voorzien van speciale Game- en Sport-modi. Hiermee wordt het toestel specifiek voor de weergave van game- of sport-content geoptimaliseerd. Dit zorgt voor onder meer een zeer lage input-lag, waardoor beelden snel en scherp weergegeven worden. Daarnaast worden in de sportmodus de kleuren en het geluid aangepast aan de content, wat je het gevoel moet geven bij de actie aanwezig te zijn.

De Panasonic GXW804 is voorzien van de nieuwste versie van Panasonic’s smart tv-platform. Met het nieuwe My Home Screen 4.0, voorzien van een nieuwe GUI van Panasonic kun je het gebruikersmenu van de televisie willekeurig aanpassen. Toegang tot VOD en uitzendingen verloopt ook dankzij een opnieuw ontworpen interface die pictogrammen omvat met sneltoetsen voor live tv, aangesloten apparaten en apps zoals Netflix, Amazon en YouTube. De GXW804-modellen zijn daarnaast voorzien van spraakbediening middels de Google Assistant en Amazon Alexa. Verder komen alle tv’s met HDMI 2.0b-poorten met HDMI ARC, een ingebouwd audiosysteem, WiFi en bluetooth.

Panasonic DP-UB424

De Panasonic DP-UB424 is één van de premium Ultra HD blu-rayspelers van Panasonic en is net als de lcd tv voorzien van de nieuwste standaarden en technieken. Zo beschikt de speler over de HCX (Hollywood Cinema Experience) Processor, is er ondersteuning voor HDR10+, zijn er twee HDMI-uitgangen (voor audio en video) aanwezig, en kan hi-res muziek in de hoogste kwaliteit afgespeeld worden. Natuurlijk is ook WiFi aanwezig en kun je 4K-content via Netflix en YouTube afspelen.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Panasonic de kans om de Panasonic GXW804 lcd led tv thuis te testen, samen met de DP-UB424 Ultra HD blu-rayspeler. Wil jij deze premium 4K-apparaten thuis op de kast hebben staan of aan de muur hebben hangen? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken drie gezinnen die de Panasonic GXW804 lcd led tv en DP-UB424 blu-rayspeler voor een periode van drie weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. Waarom een gezin? Omdat we je de GXW804 op verschillende onderdelen willen laten ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden en gaming. Als jouw gezin met deze drie onderdelen van de Panasonic tv en blu-rayspeler wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet. De drie gezinnen die meedoen aan deze actie krijgen van ons een dag Efteling voor het hele gezin cadeau!

Voorwaarden;

 • Je bent in de periode van 22 april t/m 13 mei drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de tv en blu-rayspeler te ervaren
 • Uiterlijk 13 mei levert elk gezin een geschreven review aan
 • Aanmelden kan alleen als gezin; dus meerdere personen die drie genoemde onderdelen kunnen ervaren
 • Homecinema Magazine stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
 • Homecinema Magazine zal per gezin de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
 • Elk gezin levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
 • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland en 18 jaar of ouder bent

Meld je aan

Wil jij met jouw gezin de Panasonic lcd led tv en blu-rayspeler testen? Stuur dan een e-mail met jouw gezinssamenstelling, je adresgegevens, je beschikbaarheid en een motivatie waarom jullie deze tv het beste kunnen testen naar info(at)homecinemamagazine.nl. Je kunt je aanmelden tot 11 april 17.00. Op 12 april maken we de deelnemers bekend.

Update 12-04-2019

Bedankt voor alle aanmeldingen! Deze week zullen we contact opnemen met alle gekozen deelnemers. Volgende week publiceren we een artikel met daarin alle deelnemers.

 • Delen:

Reacties

 1. René Krouwel
  05 april, 2019 om 22:36

  Testpanel.

  Wij de familie Krouwel. René 34jr,Mirjam 32jr, en dochter Lotte 2jr zijn een druk gezin alle bij werken wij fulltime, en Lotte ontwikkeld zich fulltime.

  En daar hoort opzijn tijd ook de nodige ontspanning bij.
  Ik game, mijn vrouw Videoland kikken, en Lotte Disney films.

  Nu nog met te vredenheid met mijn Panasonic plasmascherm tv uit 2012.

  Graag willen wij ons aanmelden voor het testpanel.

 2. Rob kooiman
  06 april, 2019 om 12:52

  Wil graag de tv en blu-ray speler testen wij zijn een gezin met 1 zoon en we wonen in almere

  • Danny Nuberg
   06 april, 2019 om 14:26

   Ik Danny Nuberg vader van een gezin van twee kids zoon divano 5 en Celina 13 jaar vriendin 37jaar kijken heel veel tv vooral films het is een hobby en een ontspanning van ons gezin vrijdag vaste prik samen films kijken op netflix tevens is het hele gezin filmfanaat hoor het graag of we in aanmerkung komen wilde zelf De nieuwe oled 2004 model aanschaffen ivm mijn eigen bioscoop tijdens de verbouwing gecreëerd voor de hobby van het gezin echt te laten beleven

 3. Martijn Chel
  06 april, 2019 om 16:02

  Het heeft helaas geen zin hier te reageren om deel te nemen. Als je mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar het adres in het artikel.

 4. Joop d vries
  08 april, 2019 om 14:09

  Goedemiddag, sinds 2010 in het bezit van een Pioneer Kuro 55 inch plasma, welke nog steeds een uitstekend beeld geeft. Als pensionado zou ik gaarne de set willen proberen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.