Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sega Mega Drive Mini verschijnt in september met 40 games (update)

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2019, 9:33 CategorieGaming

Sega heeft afgelopen weekend bekendgemaakt dat de Sega Mega Drive Mini vanaf 19 september wereldwijd beschikbaar zal zijn. De kleine spelcomputer zal worden voorzien van in totaal veertig spellen. Het is nog niet duidelijk wat de console in Nederland zal gaan kosten.

Sega Mega Drive Mini met veertig games

Sega heeft officieel bekendgemaakt dat de Sega Mega Drive Mini vanaf 19 september 2019 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn en zal worden gelanceerd met veertig games. Per regio zal het aanbod spellen gaan verschillen. Onduidelijk is nog welke games we hier in Europa kunnen verwachten. In Japan wordt de Mini verscheept met onder meer Castlevania Bloodlines, Comix Zone, Gunstar Heroes, Madou Monogatari Ichi, Powerball, Puyo Puyo 2, Rent-a-Hero, Shining Force, Sonic 2 en Space Harrier II. Mogelijk krijgen wij die ook.

In de VS kunnen spelers onder meer rekenen op ltered Beast, Castlevania: Bloodlines, Comix Zone, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, Ecco the Dolphin, Gunstar Heroes, Shining Force, Sonic The Hedgehog, Space Harrier II en ToeJam & Earl. De rest van het aanbod moet nog worden aangekondigd. Mocht je niet kunnen wachten op al deze games, dan kun je een aantal daarvan ook al vinden in de eerder gelanceerd collectievideogame van Sega. Je leest meer over Sega Mega Drive Classics in ons videogameoverzicht van juli 2018.

Verder wordt de console in Amerika geleverd met twee controllers die beschikken over drie actieknoppen, terwijl Japanners mogen rekenen op controllers met zes actieknoppen. Omgerekend kost de Sega Mega Drive Mini met één controller ongeveer 68 euro en met twee controllers 87 euro (beide prijzen zonder btw). Voor ons meest recente game-overzicht, klik je hier.

Update: Inmiddels is ook bekend welke games we onder meer in Europa mogen verwachten, namelijk Sonic the Hedgehog, Ecco the Dolphin, Castlevania: Bloodline, Space Harrier 2, Shining Force, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, ToeJam & Earl, Comix Zone, Altered Beast en Gunstar Heroes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.