Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung presenteert kantelbare Sero-televisie van 43-inch

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2019, 9:44 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft een televisie aangekondigd voor een nieuwe generatie: de kantelbare Sero-televisie die horizontaal en verticaal te gebruiken is. Met de tv kunnen mensen worden gestimuleerd meer verticale content van hun smartphone op hun tv te bekijken.

Dit is de Sero van Samsung

Samsung heeft de Sero-televisie onthuld. Dit is een tv met een schermformaat van 43-inch, die zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Omdat je de televisie dus ook verticaal kunt gebruiken, is het gemakkelijker de veelal verticaal beschikbare content van mobiele apparaten, zoals smartphones, te bekijken op dit scherm. Samsung wil de jongere generatie dan ook stimuleren dat te doen door deze tv in huis te halen. Verder beschikt de tv over een 4.1-kanaals geluid en 60W aan vermogen, evenals een minimalistisch design.

Wanneer de Sero niet wordt gebruikt als verlenging van je smartphone, dan kan die worden ingezet als een visualizer voor je muziek of een digitale fotolijst. Bovendien is het zo dat je toegang hebt tot Bixby, de stemassistent van het bedrijf dat nog altijd geen Nederlands spreekt. Aan het einde van de maand mei moet de televisie beschikbaar zijn in Zuid-Korea, voor een omgerekend bedrag van ongeveer 1.400 euro, exclusief belasting. Het is nog niet bekend of Samsung de televisie ook buiten thuisland Zuid-Korea gaat uitbrengen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.