Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation 5 verschijnt de komende 12 maanden nog niet op de markt

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2019, 13:36 CategorieGaming

Sony heeft laten weten dat het nog wel tenminste twaalf maanden kan duren voordat de PlayStation 5 op de markt wordt uitgebracht. Dat betekent dat we dus nog minstens een jaar te gaan hebben voordat we aan de slag kunnen met de nieuwe spelcomputer.

PlayStation 5 verschijnt niet in 2019

Sony heeft tegenover journalisten bevestigd dat de PlayStation 5 niet in 2019 wordt uitgebracht en dat we de console voor de komende twaalf maanden ook niet hoeven te verwachten. Dat laat een Wall Street Journal-journalist weten in een tweet. Daardoor kan het zijn dat Sony de PS5, zoals het apparaat voorlopig wordt genoemd, in de zomer van 2020 lanceert, maar het lijkt logischer wanneer dit gebeurt rondom de feestdagen. Nieuwe spelcomputers worden vaak in de winter gelanceerd, zodat het mooie cadeau’s kunnen zijn.

Het zou ook nog kunnen dat Sony meer over de PlayStation 5 bekendmaakt tijdens de E3 van 2020, het jaar waarin de spelcomputer mogelijk wordt gelanceerd. Ondertussen doet de PlayStation 4 het nog altijd goed. Sony laat weten dat de console 96,8 miljoen keer is verkocht en de verwachting is dat de spelcomputer in het volgende kwartaal de grens van honderd miljoen zal passeren. Ook zijn er nu 36,4 miljoen PlayStation Plus-abonnees. Wil je meer lezen over de PS5? Lees dan ons eerder geschreven artikel.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je PlayStation 4 of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    26 april, 2019 om 20:28

    Ze gaan toch stoppen met de fisike Disk. Was al aan gekondigd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.