Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft onthult Xbox One S All-Digital Edition

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2019, 9:15 CategorieGaming

Microsoft heeft woensdag officieel de Xbox One S All-Digital Edition onthuld. De console is niet in staat games van een disc af te spelen. In plaats daarvan zul je alle spellen alleen digitaal kunnen afspelen. De spelcomputer heeft een prijskaartje van 229 euro.

Dit is de Xbox One S All-Digital Edition

Na maanden van geruchten is de kogel door de kerk: Microsoft heeft de Xbox One S All-Digital Edition aangekondigd. Deze nieuwe versie van de Xbox One is volgens Microsoft speciaal ontwikkeld voor prijsbewuste gebruikers die eenvoudig online een Xbox-game willen uitzoeken en digitaal in huis willen halen. Dat is tevens de enige manier waarop je je games zult spelen, aangezien er geen opening voor discs aanwezig is. Je zult alle spellen dus uit de Xbox Store moeten halen of een abonnement op Game Pass moeten nemen.

Bovendien wordt de All-Digital Edition geleverd met Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3, die door alle mensen met een profiel in het huishouden kan worden gespeeld wanneer je een gezin aanmaakt op de spelcomputer. Mocht je Game Pass nog niet hebben uitgeprobeerd, dan kun je van een speciale aanbieding profiteren in combinatie met deze Xbox One S. Je krijgt dan toegang tot meer dan honderd (wisselende) spellen. Verder is de console in staat video in 4k en high dynamic range af te spelen, bijvoorbeeld met Netflix.

Prijs en beschikbaarheid

De Xbox One S All-Digital Edition is vanaf vandaag als pre-order beschikbaar voor 229 euro. Dat is een verschil van zeventig euro minder in vergelijking met de Xbox One S (299 euro). De Xbox One S All-Digital Edition is verkrijgbaar vanaf 7 mei 2019.

Het meest recente overzicht van de beste games van begin 2019 vind je hier.


€ 285,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.