Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Met de Marmitek Megaview 63 kun je je hdmi-kabel tot 40 meter verlengen

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2019, 10:38 CategorieAccessoires

Met de Marmitek Megaview 63 is het mogelijk je hdmi-kabel tot veertig meter te verlengen, zonder dat er sprake zou zijn van kwaliteitsverlies. Het beeld wordt tot 1080p verzonden over een CAT5e- of CAT6-kabel, ook wel een utp-kabel genoemd.

Hdmi-kabel verlengen met Marmitek Megaview 63

Marmitek kondigt donderdag een nieuw product voor mensen die toch liever met draden werken, nadat het bedrijf woensdag al een product heeft laten zien waar draadloze verbindingen mee kunnen worden aangelegd. Met de Marmitek Megaview 63 kun je je hdmi-kabel tot veertig meter, inclusief de belofte: zonder kwaliteitsverlies of vertraging, over één CAT5e- of CAT6-kabel verlengen (ook wel een utp-kabel genoemd). Zo is het dus mogelijk apparaten op elkaar aan te sluiten die niet per se in dezelfde kamer staan.

Deze set bestaat uit één transmitter (zender) en één receiver (ontvanger). De Megaview-transmitter wordt via usb gevoed en door de ingebouwde power over cable-technologie (poc) is een stroomaansluiting voor de Megaview-ontvanger bij de tv overbodig. De compacte hdmi-extender is overigens uit het zicht weg te werken. De Marmitek Megaview 63 ondersteunt de meest voorkomende video resoluties tot 1080p (Full HD). Ook is er ondersteuning voor hdcp en alle hdmi-versies. De prijs van het product is vastgesteld op 59,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.