Marmitek Connect 542 UHD aangekondigd

11 april 2019 1 Minuut 2 Reacties
marmitek-connect-542

Accessoirefabrikant Marmitek heeft een nieuwe hdmi-matrixswitch aangekondigd, namelijk de Marmitek Connect 452 UHD. Met dit apparaat sluit je vier verschillende hdmi-bronnen aan op twee televisies.

Handig voor presentaties en andere zakelijke aangelegenheden.

Dit is Marmitek Connect 452 UHD

Marmitek heeft donderdag een nieuw product gepresenteerd, namelijk de Marmitek Connect 452 UHD. Met dit apparaat kun je in totaal vier hdmi-apparaten aansluiten op twee verschillende televisies of beeldschermen. Gebruikers kunnen dan onafhankelijk van elkaar naar een ander of hetzelfde beeld te kijken.De afstandsbediening kun je gebruiken om tussen aangesloten hdmi-bronnen te switchen. De switch ondersteunt resoluties tot 4k60 (4:2:0) en hdcp 2.2 en is dus geschikt om aan te sluiten op je ultra hd-televisie(s).

De Marmitek Connect 542 UHD is dus geschikt voor ultra hd (4k), maar ook voor full hd 1080p en alle 3d-formaten. Verder is er ondersteuning voor Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio en alle overige gangbare audioformaten. Je bepaalt bovendien, indien gewenst, zelf de maximale videoresolutie op de hdmi-uitgang met de unieke edid-schakelaar. Ook is er een ingebouwde repeater en equalizer voor het corrigeren van eventueel signaalverlies. De hdmi-matrixswitch is te koop voor een bedrag van 129,95 euro.

Bekijk ook de twee andere onlangs aangekondigde producten: Marmitek Megaview 63 en Marmitek GigaView 911.

Reacties (2)