Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo ontkracht geruchten over nieuw Nintendo Switch-model

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2019, 12:17 CategorieGaming

Nintendo heeft bevestigd dat er tijdens de aankomende E3 geen aankondiging wordt gedaan voor een nieuwe Nintendo Switch. Daarmee ontkracht het bedrijf het gerucht dat er in juni een nieuw model op de markt komt.

Geen nieuwe Nintendo Switch

Nintendo heeft de geruchten omtrent een nieuwe Nintendo Switch ontkracht tijdens de bespreking van de kwartaalcijfers, schrijft Bloomberg. Tijdens de E3, een grote en belangrijke gamebeurs in de Verenigde Staten die op 11 juni begint, zal de Japanse spellenmaker dan ook geen nieuwe versie van de draagbare spelcomputer aankondigen. Nintendo-ceo Shuntaro Furukawa heeft gezegd dat Nintendo wel altijd aan nieuwe hardware werkt, maar er worden pas nieuwe producten aangekondigd wanneer ze verkocht kunnen worden.

De laatste paar weken stonden in het teken van geruchten over de Nintendo Switch. Hoewel we hier op Homecinema Magazine niet elk gerucht meenemen, pakken we wel altijd de meest geloofwaardige verhalen. Zo kwam eerder deze week nog aan bod dat Nintendo voornemens zou zijn een budgetversie van de Nintendo Switch uit te brengen in juni, maar zoals het er nu dus naar uitziet gaat dit niet gebeuren. De Nintendo-ceo heeft verder geen woord gerept over het high-end model van de huidige Switch.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Ons volgende overzicht verschijnt in juni.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.