Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deel jouw mening in onze enquête voor Philips TV & Audio

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2019, 8:57 CategorieNieuws

De tv- en audiomarkten zijn aan flinke veranderingen onderhevig. We zien elk jaar mooie, nieuwe ontwikkelingen die de home entertainment-ervaring naar een nog hoger niveau tillen. Maar, hoe kijk jij tegen al die ontwikkelingen aan, wat heb jij over voor een nieuwe televisie, welke features zijn voor jou van belang en hoe belangrijk vind jij de audiobeleving bij een televisie?

Samen met Philips TV & Audio hebben wij een korte enquête opgesteld waarin we vragen naar jouw mening. Met vijf korte en eenvoudige vragen willen we graag te weten komen hoe jij staat tegenover de prijs van televisies, de belangrijkste elementen bij de aankoop van een televisie en de audioprestaties van een televisie.

We vragen je om jouw mening met ons en de productontwikkelaars van Philips TV & Audio te delen door aan deze enquête deel te nemen. Het kost je hooguit 2 minuten van je tijd en je maakt kans op één van de drie Philips True Wireless headphones (SHB2505) die we onder alle deelnemers verloten. Binnenkort publiceren we de uitslag van deze enquête aangezien wij ook benieuwd zijn naar hoe onze lezers denken over de verschillende onderwerpen met betrekking tot tv en audio.

Neem hier deel aan de enquête

Alvast bedankt voor je deelname!

 • Delen:

Reacties

 1. Peter V
  20 april, 2019 om 11:17

  Voor de enquête zou het van Philips misschien handig zijn geweest om iets duidelijker te maken hoe de tv gepositioneerd is. Is dit het midden of hoge segment? Mvg Peter.

  • Martijn Chel
   20 april, 2019 om 11:24

   Bedoel je de 7304? Dat is het middensegment. Ik denk dat ze ervan uitgaan dat de lezer hier dat al gezien had 😉

   • Peter V
    20 april, 2019 om 11:47

    Sorry wist ik echt niet. Nu bij nader inzien kom ik erachter dat er ook een 9 serie is.

 2. Niek
  20 april, 2019 om 11:23

  Ik vind nog steeds Ambilight één van de betere uitvindingen van Philips. Voor mij gaat een tv puur om de beeldkwaliteit, het design maakt me niet uit en geluid hoeft er ook niet op te zitten. Bij tv’s in de hogere prijsklasse vind ik dat ondergeschikt. Bij een tv van meer dan 1000 euro is een soundbar van 200 euro een kleine uitgave maar wél een onmisbare in mijn ogen. Een beetje goed beeld is pas compleet met goed geluid.
  Mijn volgende tv wordt waarschijnlijk een Philips, maar dan wel een Oled. Vergelijkbaar met LG maar dan met Ambilight. Perfect!

 3. Frans
  20 april, 2019 om 19:46

  Philips maakte in het verleden goed apparaten maar door steel en kopier werk van de Chinezen en namaken hebben ze de markt verziekt.
  Japan Amerika Europa stonden toen in het verleden goed aan geschreven.
  Maar nu met al die troep uit China soundbar word je mee dood gegooid en draadloze speakers is een grote troep einde kwaliteit is ver te zoeken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.