Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #199

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de film The Notebook.

The Notebook (2004)

The Notebook is een romantische film over een koppel dat niet bij elkaar kan zijn vanwege hun afwijkende sociale afkomst. Allie Hamilton en Noah Calhoun ontmoeten elkaar tijdens een kermis en worden al snel verliefd op elkaar. Maar omdat Noah arm is en Allie rijk, vinden de ouders van Allie het geen goed idee om de relatie voort te zetten. Nadat Allie op een gegeven moment getrouwd is met een andere man, blijft haar liefde voor Noah toch bestaan — en uiteindelijk moet ze de keuze maken tussen haar man en haar eerste liefde.

Rough Night (2017)

Vijf vriendinnen besluiten om er eens lekker op los te gaan tijdens een avond stappen in Miami. Tijdens de bacheloretteparty besluit één van de vrouwen een mannelijke stripper in te huren en dat loopt helaas al heel snel verkeerd. De stripper komt te overlijden, waardoor de groep vrouwen ineens voor moeilijke keuzes komen te staan. Ondertussen probeert de groep kalm en koel te blijven, terwijl ze proberen te begrijpen wat er nou zojuist is gebeurd en wat ze er aan kunnen doen. Bijvoorbeeld doen alsof er niets aan de hand is.

Bonding (één seizoen)

Bonding is een nieuwe Netflix Original-serie waarin we kennismaken met een studente uit New York die lekker bijklust als een dominatrix. Ze vraagt een oude vriend van de middelbare school om haar te assisteren in haar werk. Dat levert natuurlijk allemaal komische situaties op wanneer de jongen in de kamer komt waar net een klant van de dominatrix staat. Zo begrijpen we uit de trailer dat er tenminste één man iets met pinguïns heeft. Deze donkere komedie speelt zich voornamelijk af in een redelijke grote sm-kelder.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.