Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #198

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van No Good Nick.

No Good Nick (één seizoen)

No Good Nick is een nieuwe sitcom van Netflix, met onder meer Melissa Joan Hart, Sean Austin en Siena Agudong in de hoofdrol. Vanaf nu staan de eerste tien afleveringen van het eerste seizoen online. In de serie maken we kennis met Nick (gespeeld door Agudong), die wordt opgenomen in de familie van Hart. Wat de jonge meid allemaal van plan is wordt niet helemaal duidelijk na het zien van de trailer, maar als we op haar grijns afgaan dan kan dat weinig goeds betekenen. Wanneer het tweede deel verschijnt, is nog niet bekend.

Homecoming: A Film by Beyoncé

Of je haar muziek nou tof vindt of niet, je bent ongetwijfeld bekend met zangeres Beyoncé. De superster heeft zich opgewerkt van Destiny’s Child-lid naar wereldster van formaat met een groot aandeel in onder meer muziekstreamingdienst Tidal (samen met haar man Jay-Z en een aantal andere muzikanten). De documentaire duurt iets meer dan twee uur en een kwartier en staat in het teken van haar optreden tijdens Coachella. Beyoncé was daar de eerste zwarte vrouw die als headliner geboekt stond; een nieuwe primeur voor haar dus.

The Hateful Eight

Fans van Quentin Tarantino opgelet: vanaf nu staat ook de film The Hateful Eight op Netflix. Die is een Amerikaanse westernfilm vol geweld. Zo vol met geweld dat Kijkwijzer aanraadt dat je de film pas kijkt wanneer je zestien jaar of ouder bent. Het verhaal speelt zich in 1877 af, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog, en is opgedeeld in zes verschillende hoofdstukken. In de hoofdrollen komen we een aantal grote en bekende acteurs tegen, waaronder Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh en Zoë Bell.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.