Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #197

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer Spider-man: Homecoming.

Spider-man: Homecoming

Het is waarschijnlijk één van de laatste Marvel-films die op Netflix verschijnt. Spider-man: Homecoming vertelt (opnieuw) het verhaal van Peter Parker die Spider-man is. Niet wordt, hij is het al wanneer de film begint. Dit keer is de held niet alleen en krijgt hij te maken met het Marvel Cinematic Universe wanneer Iron Man hem helpt bij de problemen die hij tegenkomt. Echte Marvel-fans zullen de film al gezien hebben. Maar aangezien Spider-man: Far from Home binnenkort in de bios draait, is dit een mooie opwarmer.

You vs. Wild

Het succes van Bandersnatch heeft Netflix geen windeieren gelegd. Deze interactieve Black Mirror-film heeft nu de weg vrijgemaakt voor nog een interactieve product, genaamd You vs. Wild. In deze show bepaal jij voor Bear Grylls welke acties hij moet ondernemen om te kunnen overleven in de wildernis. In totaal zijn er acht afleveringen beschikbaar in deze korte serie, waar jij dus in de hand hebt wat Grylls moet gaan doen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om Grylls te laten kruipen door de sneeuw, of niet.

Black Summer

Liefhebbers van zombietelevisie hebben het prima bij Netflix. Niet alleen staan er enkele recente Walking Dead-afleveringen op het medium, ook kunnen ze de serie Z Nation bekijken. Speciaal voor dat publiek is er nu de serie Black Summer. Dit is een prequelserie op Z Nation, waarin Jamie King, die Rose speelt, de hoofdrol speelt. Ze is onderdeel van een groep mensen die tegen zombies vecht, uiteraard na de ondergang van de aarde. Ook is ze haar dochter kwijt en is ze op pad om haar terug te vinden voordat het te laat is.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.