Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert TH535 en BenQ TW535 homecinema beamers

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2019, 15:19 CategorieProjectors

BenQ brengt met de Full HD-beamer TH535 en de WXGA-variant TW535 twee nieuwe beamers voor thuisbioscoop op de markt. De projectoren zijn per direct verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 649 euro voor de BenQ TH535 en 499 euro voor de TW535.

BenQ TH535 en TW535 beamers

De TH535 levert projecties met een resolutie van 1920 x 1080 pixels in 16:9-formaat. De beamer heeft een lichtsterkte van 3500 ANSI lumen. De TW535 heeft een lichtsterkte van 3600 lumen en een WXGA-resolutie van 1280 x 800 pixels in 16:9-formaat. Beide modellen zijn bovendien uitgerust met BrilliantColor-technologie, wat moet zorgen voor een uitgebreider kleurenpalet.

Twee HDMI-ingangen maken het mogelijk verschillende beeldbronnen aan te sluiten en gebruik te maken van 3D-compatibiliteit via HDMI. Dankzij de HDMI-ingangen is het mogelijk videobronnen als Blu-ray spelers, gamingconsoles of pc’s aan te sluiten. Het geïntegreerde DLP Link-synchronisatiesysteem zorgt bij 3D-weergave voor een samenspel tussen de projector en de optionele shutterbril. Verder beschikken de beamers over VGA (15 pin D-SUB) en een 3,5mm plug. Een geïntegreerde luidspreker van 2 Watt zorgt voor het geluid.

Een eenvoudige set-upfunctie helpt de gebruiker stap voor stap door de eerste installatie van de projector. De afstandsbediening van de TH535 beschikt over een „Quick Install”-knop. Voor toegang tot de bijzonder praktische installatiefeatures, zoals bijvoorbeeld testbeeld of keystone-correctie, hoef je alleen maar op de knop te drukken. Tijdrovend On Screen-menu’s doorlopen is niet langer nodig. De wandkleurcorrectie maakt bovendien optimalisering mogelijk van de weergave en aanpassing van de kleurtoon van het projectieoppervlak. Beide modellen hebben een Quick Cooling-functie. Ze kunnen zo direct na gebruik ingepakt worden voor vervoer naar de volgende plaats van gebruik.

BenQ’s SmartEco-technologie verlengt de levensduur van de lamp bij volle lichtsterkte met tot maximaal 80%. Het energieverbruik wordt tegelijkertijd tot 70% verminderd. In de SmartEco-modus past de projector de lichtintensiteit energie-efficiënt aan de beeldcontent aan en levert zo niet meer licht dan daadwerkelijk nodig is. De contrastratio en helderheid worden daarbij geoptimaliseerd. De EcoBlank-functie zorgt er bovendien voor dat de lichtsterkte van de lamp tot maximaal 30% lager is wanneer er geen aangesloten beeldbronnen worden herkend.

BenQ geeft 24 maanden garantie op de projector en 12 maanden of 2000 uur (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet) op de levensduur van de lamp.


€ 429,01

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 569,00

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.