Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Anti-superheldenserie The Boys verschijnt op 26 juli op Amazon Prime

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2019, 9:12 CategorieStreamingdiensten

Amazon heeft een trailer uitgebracht voor de anti-superheldenserie The Boys, die vanaf 26 juli te zien zal zijn op Prime Video. In deze serie krijgen we de vraag voorgeschoteld hoe de wereld eruit zou zien wanneer mensen met superkrachten allemaal slecht blijken te zijn.

The Boys vanaf 26 juli te zien

Amazon heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht van de aankomende anti-superheldenserie The Boys, gebaseerd op de comics van Preacher- en Hitman-schrijver Garth Ennis. In de wereld van deze serie zijn superhelden echt en misbruiken zij hun krachten, terwijl er een groep burgerwacht is opgestaan om met hen af te rekenen. Dat levert een hoop bloederige chaos op. De trailer geeft meteen een goed beeld van wat je mag verwachten: een gewelddadige en komische toon, gemengd met over-the-top actie en meer.

In deze serie spelen onder meer Karl Urban (Billy Butcher, de leider van de groep) en Jack Quaid (“Wee” Hughie Campbell, één van de burgerwachten). The Boys belooft een meer serieuze en volwassen kijk op het superheldengenre. Je kunt dan denken aan een combinatie van het morele denken en het abrupte geweld van Zack Snyders recente superheldenfilms, gecombineerd met de grove grappen van Deadpool. Het eerste seizoen van deze nieuwe anti-superheldenserie zal vanaf 26 juli te zien zijn bij Amazon Prime Video.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.