Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Xbox One S zonder schijflade vanaf 7 mei te koop’

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2019, 9:13 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Microsoft op 7 mei aanstaande de Xbox One S zonder schijflade uit. Deze Xbox kan dus geen schijfjes afspelen, waardoor alle content digitaal geconsumeerd moet worden.

Xbox One S All Digital op 7 mei – gerucht

De redactie van Windows Central heeft ontdekt dat de Xbox One S zonder schijflade, ook wel de All Digital-editie genoemd, vanaf 7 mei verkrijgbaar zal zijn. Ook heeft de site een afbeelding in handen gekregen waar we de doos van de spelcomputer op te zien krijgen. Dit model moet goedkoper kunnen worden aangeboden dan de huidige One S, aangezien er geen blu-ray-lade in de console zit. Hoeveel goedkoper het apparaat gaat worden, is op moment van schrijven nog niet bekend. Maar het zou om een significant bedrag kunnen gaan.

Tot op heden heeft Microsoft het bestaan van de Xbox One S All Digital nog niet bevestigd. Maar het zou geen vreemd voorval zijn wanneer de console daadwerkelijk te koop zal zijn over ongeveer anderhalve maand. Niet alleen is dit de originele visie van Microsoft voor de Xbox One (waar het destijds veel kritiek op kreeg), ook is het zo dat Game Pass een succes is voor het bedrijf (een abonnement voor Xbox-spellen), terwijl er ondertussen wordt gewerkt aan een gamestreamingdienst genaamd xCloud. Allemaal diensten waar je geen discs voor nodig hebt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.