Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer Game of Thrones bereidt ons voor op de grootste strijd

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2019, 9:13 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft een trailer vrijgegeven van het laatste seizoen van Game of Thrones. Iedereen maakt zich op voor de strijd. Maar hoe kun je winnen van een ijzige vijand die niets kan voelen? Gelukkig zien we in de trailer dingen die daarbij kunnen helpen.

Game of Thrones-trailer vrijgegeven

De eerste officiële trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones is dinsdagavond door betaalzender HBO vrijgegeven. Uit de beelden is op te maken dat iedereen zich klaarmaakt voor de strijd. De meest belangrijke strijd zal waarschijnlijk gaan tussen Jon Snow, Daenerys Targaryen en heel het noorden versus de Walking Dead White Walkers. Het zevende seizoen eindigde met het feit dat die witte lopers inmiddels de beschikking hebben over een gigantische ijsdraak — een draak van Daenerys die werd verslagen in een gevecht.

De mensen in Winterfell gaan hier ongetwijfeld iets van meekrijgen. Het is een gevecht waar Cersei destijds door Jon voor gewaarschuwd is. Maar de koningin wilde er niets van weten, aangezien Jon Snow niet bereid was op de knie te gaan en haar te erkennen als de koningin. De trailer laat natuurlijk ook de andere Stark-kinderen zien: Arya is terug met genoeg bloedlust voor al haar gezichten, terwijl Bran en Sansa zich op andere manieren klaarmaken voor de strijd. Vanaf 14 april gaat het beginnen; dan staat de eerste aflevering online.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.