Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify test Premium Duo, een abonnement voor twee personen

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2019, 11:14 CategorieStreamingdiensten

Spotify is de laatste tijd flink aan het testen met abonnementen en prijzen. De streamingdienst lijkt zich naast families en individuele gebruikers nu ook te willen richten op koppels. Premium Duo is een abonnement dat voor twee personen in het leven geroepen is.

Spotify is aan het testen met het Premium Duo-abonnement. Dit abonnement kost 12,49 euro per maand en geeft twee personen toegang tot het grote aanbod van de dienst. Daarnaast krijgen beide gebruikers toegang tot een afspeellijst genaamd Duo Mix. Deze lijst combineert de smaken van beide gebruikers. Mocht je vooral fan zijn van jouw eigen afspeellijsten dan biedt dit abonnement de mogelijkheid om afspeellijsten met één druk op de knop te delen met je Duo-partner.

Net als bij het familie-abonnement moeten gebruikers van Premium Duo op hetzelfde adres wonen. Dit maakt het abonnement met name interessant voor koppels en kamergenoten. Mocht je beiden van Spotify gebruikmaken dan bespaart dit je toch 7,50 euro per maand. Zijn er echter meer personen in het huishouden dan is het familie-abonnement met een prijs van 14,99 euro per maand een stuk voordeliger.

Spotify test het abonnement voor twee personen momenteel in Colombia, Chili, Denemarken, Ierland en Polen. Of en wanneer het abonnement naar andere landen komt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.