Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo brengt virtualrealitybril via Nintendo Labo naar Nintendo Switch

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2019, 9:28 CategorieGaming

Nintendo heeft een nieuw Nintendo Labo-pakket aangekondigd. Met dit pakket kunnen spelers een eigen virtualrealitybril maken van karton. Het pakket is in twee versies te koop: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een uitvoering waar minder Toy-Con-projecten in zitten.

Virtual reality komt naar Nintendo Switch

Nintendo brengt op 12 april aanstaande twee nieuwe Nintendo Labo-pakketten uit die virtual reality naar de Nintendo Switch brengt. Het Nintendo Labo: VR-pakket bevat zes nieuwe Toy-Con-creaties om te maken, waaronder de Toy-Con-VR-bril. Deze VR-bril wordt in combinatie met de andere creaties gebruikt, waardoor spelers worden aangespoord om natuurlijke bewegingen en gebaren te maken om te communiceren met de gamewereld. Verwacht overigens geen uitgebreide, maar een ietwat simpelere VR-ervaring.

Houd een alien-invasie tegen met de Toy-Con-knaller, duik in een kleurrijke oceaan en maak foto’s van het zeeleven met het Toy-Con-fototoestel en nog zo veel meer. Het Nintendo Labo: VR-pakket is gemakkelijk door meerdere spelers te gebruiken. Spelers hoeven alleen maar het Nintendo Switch-systeem in de Toy-Con-VR-bril te plaatsen en deze VR-bril voor hun ogen te houden om allerlei games te kunnen spelen. Je hebt geen hoofdband nodig. Je moet wel goed blijven opletten, aangezien je de bril dus constant vasthoudt.

Twee pakketen

Het Nintendo Labo: VR-pakket zal verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een uitvoering waar minder Toy-Con-projecten in zitten:

  • Nintendo Labo: VR-pakket: het complete Nintendo Labo: VR-pakket bevat de Nintendo Switch-software en materialen om alle zes de Toy-Con-projecten te kunnen bouwen: de Toy-Con-VR-bril, de Toy-Con-knaller, het Toy-Con-fototoestel, de Toy-Con-vogel, het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-olifant. Ook zit er een schermhoes en een veiligheidskap in het pakket. Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die de volledige VR-ervaring willen beleven.
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Starterset + knaller: de starterset bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-VR-bril en Toy-Con-knaller te kunnen bouwen, alsook de schermhoes en veiligheidskap. Met de starterset heb je een prima basis om de VR-wereld van Nintendo Labo te ontdekken.


Spelers die in het bezit zijn van de starterset, kunnen de volgende optionele sets kopen om hun avontuur uit te breiden:

  • Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingsset 1: uitbreidingsset 1 bevat de Toy-Con-olifant en het Toy-Con-fototoestel.
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingsset 2: uitbreidingsset 2 bevat het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-vogel.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Nintendo Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Ons volgende overzicht verschijnt eind maart.


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.