Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo brengt dit jaar twee nieuwe Nintendo Switch-modellen’

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2019, 10:24 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Nintendo in 2019 maar liefst twee nieuwe modellen van de Nintendo Switch uit. Het eerste model zou een stuk goedkoper moeten zijn, terwijl het tweede model gericht is op ‘fervente gamers’.

Twee nieuwe Nintendo Switch-modellen – gerucht

The Wall Street Journal schrijft dat Nintendo voornemens is dit jaar twee nieuwe Nintendo Switch-modellen uit te brengen. Beide modellen zou zelfs deze zomer kunnen worden gelanceerd. Eén van de twee modellen zou een stuk goedkoper in de markt kunnen worden gezet, terwijl het andere model meer high-end zou worden en zou zijn gericht op ‘fervente gamers’. Het goedkopere model zou geen HD Rumble-functie kennen en als opvolger moeten gaan dienen van de Nintendo 3DS, waarvan de verkopen nu goed teruglopen.

Dit is overigens niet de eerste keer dat die claimt gemaakt wordt. De Japanse krant Nikkei stelde zoiets ook al eerder dit jaar. Er is verder helaas weinig bekend over het high-end model. De bron van het gerucht impliceert echter dat het gaat om meer dan een ‘performance boost’. De Nintendo Switch gebruikt momenteel de Tegra X1-chipset van Nvidia, dus op dat gebied zou nog winst te behalen zijn. Waarschijnlijk kondigt Nintendo beide Switch-modellen aan tijdens een Nintendo Direct-presentatie tijdens de E3-gamebeurs.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Nintendo Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Ons volgende overzicht verschijnt aanstaande zaterdag.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.