Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix brengt trailer uit voor derde seizoen Stranger Things

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2019, 15:24 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst Netflix heeft woensdag een trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de spannende serie Stranger Things. De acht afleveringen van het aankomende seizoen moeten vanaf begin juli te zien zijn.

Trailer Stranger Things S3

Netflix heeft woensdag een trailer vrijgegeven voor Stranger Things. Aangezien het derde seizoen op 4 juli gelanceerd wordt, gaat er veel aandacht uit naar de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Ook de mensen in Hawkins, Indiana vieren die dag en komen erachter dat er ze te maken krijgen met een ernstig gevaar die de dag nog wel eens kan verpesten. Bovendien geeft de trailer meerdere boodschappen af: de groep kinderen genieten van een leuke, vrije zomer met allerlei grappen en grollen, terwijl het kwaad langzaamaan in beeld komt.

Dat is niet het enige dat naar voren komt. Ook lijkt het erop alsof de groep vrienden langzamerhand uit elkaar aan het groeien is. Dat is dus niet de enige manier waarop de wereld straks ondersteboven gezet gaat worden. Mocht je nog niet bekend zijn met deze Netflix Original-serie: Stranger Things gaat om een groep jonge vrienden die één of ander vreemd wezen tegenkom in het dorp. Ondertussen is het verhaal uitgegroeid tot een complottheorie waar de overheid bij betrokken is en een alternatieve realiteit die de Upside Down wordt genoemd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.